Overige producten


Rookmelders

Rookmelders zijn een must in huis en bedrijf. Sinds 2003 ook bij nieuwbouw verplicht. Er zijn verschillende melders voor verschillenden situaties. Ook dienen rookmelders jaarlijks gecontroleerd te worden.

Blusdekens

Blusdekens zijn belangrijk bij een beginnende brand door de zuurstof af te sluiten. Blusdekens zijn een meerwaarde en niet een vervanger voor brandblussers. Branddekens worden als maar belangrijker omdat er door het vele barbecue├źn steeds meer ongelukken gebeuren. 

Verbandmiddelen

Verbandmiddelen zijn niet weg te denken uit ieders bedrijf en/of instelling. Brand meester levert alle types verbanddozen conform de Arbo-wet. De verbanddozen dienen ook jaarlijks gecontroleerd te worden en zo nodig weer aangevuld.

Blusserkasten & hoezen

In veel gevallen moeten brandblussers buiten worden geplaatst. Om ze te beschermen moeten ze dan in kunststofkasten geplaatst worden. Pictogrammen conform de Arbowet zijn pictogrammen verplicht bij diverse situaties. Of het nu om brandblussers noodverlichting of explosiegevaar gaat Brand Meester heeft alle pictogrammen in zijn assortiment.